TARHAN Ailesinin Soy Ağacı

2019 APA Kongresinde Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesine yoğun ilgi

2019 APA Kongresinde Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesine yoğun ilgiÜsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, Amerikan Psikiyatri Derneği tarafından her yıl düzenlenen APA (American Psychiatric Association) kongresine ve fuarına bu yıl da katılıyor. San Francisco Moscone Center’da 18 - 22 Mayıs 2019 tarihleri arasındaki fuara dünyanın dört bir yanından alanında otorite isim yer alıyor. Tanı ve tedavideki son gelişmelerin ele alındığı kongrede Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesine ilgi yoğun. 

Amerikan Psikiyatri Derneği tarafından her yıl düzenlenen APA (American Psychiatric Association) Kongresi ve Fuarı bu yıl San Francisco’da gerçekleştiriliyor.

Tanı ve tedavide son gelişmelerin ele alındığı kongreye Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi bu yıl da çalışmalarıyla katılıyor.

18 - 22 Mayıs 2019 tarihlerinde Moscone Center’da  gerçekleştirilecek kongrede tanı ve tedavide son gelişmeler ele alınıyor.

Üsküdar Üniversitesi, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi ve Türk-Amerikan Nöropsikiyatri Derneği (TANPA) nin stantları ise kongrenin en dikkat ve ilgi çekici stantları arasında yer alıyor.

Nöroloji, Psikiyatri ve Psikofarmakoloji alanındaki dünya çapında bilimsel yayınlarının yanı sıra eğitim ve araştırma çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Stephen M. Stahl standı ziyaret edenler arasındaydı.

Kongre kapsamında dünyanın önde gelen bilim insanları Türk Amerikan Nöropsikiyatri resepsiyonunda Prof. Dr. Nevzat Tarhan öncülüğünde de bir araya geliyor.

2019 APA Kongresinde Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesine yoğun ilgi 2

Okunma : 2653

ÜHA

 

İlgili

14 Nisan 2014
"Kişisel Haberler" içerisinde
13 Temmuz 2020
"Kişisel Haberler" içerisinde
28 Mayıs 2018
"Kişisel Haberler" içerisinde

Haberler

Foto Galeri