TARHAN Ailesinin Soy Ağacı

2019 APA Kongresinde ‘Tedavide Hassas Tıp anlatıldı’

2019 APA Kongresinde ‘Tedavide Hassas Tıp anlatıldı’

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, Amerikan Psikiyatri Derneği tarafından her yıl düzenlenen APA (American Psychiatric Association) kongresinde ‘Tedavide Hassas Tıp’ ı anlatıyor. Tanı ve tedavideki son gelişmelerin ele alındığı kongrede Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Terapötik ilaç takibi ve farmakogenetik profilleme yardımı ile doğru ilaç tedavisi, doğru dozaj ve doğru uygulama şekli hakkında nasıl karar verilir?” i anlattı.

Amerikan Psikiyatri Derneği tarafından her yıl düzenlenen APA (American Psychiatric Association) Kongresi ve Fuarı bu yıl San Francisco’da gerçekleştiriliyor.

Tanı ve tedavide son gelişmelerin ele alındığı kongreye Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi bu yıl da çalışmalarıyla katılıyor.

2019 APA Kongresinde ‘Tedavide Hassas Tıp anlatıldı’ 2

18 - 22 Mayıs 2019 tarihlerinde Moscone Center’da  gerçekleştirilecek kongrede tanı ve tedavide son gelişmeler ele alınıyor.

Nöroloji, Psikiyatri ve Psikofarmakoloji alanındaki dünya çapında önemli bilim insanlarının bulunduğu kongrede Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, ‘Terapötik ilaç takibi ve farmakogenetik profilleme yardımı ile doğru ilaç tedavisi, doğru dozaj ve doğru uygulama şekli hakkında nasıl karar verilir?’ başlığında sunum yaptı.

Tarhan’ın sunumunu dünyanın farklı coğrafyalarından gelen bilim insanları ilgiyle dinledi.

Tarhan, merak edilen soruları da cevapladı.

 Kongre kapsamında dünyanın önde gelen bilim insanları Türk Amerikan Nöropsikiyatri resepsiyonunda Prof. Dr. Nevzat Tarhan öncülüğünde de bir araya geliyor.

Üsküdar Üniversitesi, NPİSTANBUL Beyin Hastanesi ve Türk-Amerikan Nöropsikiyatri Derneği (TANPA) nin stantları ise kongrenin en dikkat ve ilgi çekici stantları arasında yer alıyor.

2019 APA Kongresinde ‘Tedavide Hassas Tıp anlatıldı’ 3

Okunma : 2743

ÜHA

 

İlgili

15 Haziran 2022
"Kişisel Haberler" içerisinde
05 Temmuz 2012
"Kişisel Haberler" içerisinde
23 Kasım 2018
"Psikiyatrist" içerisinde

Haberler

Foto Galeri